De prijzen van alle behandelingen zijn altijd €1/min

De duur van iedere behandeling is afhankelijk van jou keuze behandeling en word ook bepaald door wat jou lichaam en geest nodig hebben. 

Metamorfose massage

De metamorfose massage is een energetische massage waarbij de prenatale lijnen op de voeten, handen en het hoofd lichtjes worden gemasseerd. Het helpt om je een diepe ontspanning te geven, blokkades op te ruimen, dingen te verwerken en er zo voor te zorgen dat je een nieuwe start kan maken. Deze massage werkt ontspannend voor zowel lichaam als geest en kan ondersteunend werken in periodes van stress, verhuizen, veranderen van werk enz.... Ze word ook veel gebruikt bij kinderen en volwassenen met ADHD en autisme. duur van de behandeling 60min.

 

Tree of life healing

Tree of life healing verbeterd het algemeen welzijn van lichaam en geest. Het verminderd stress, spanningen, vermoeidheid, vol hoofd, depressie, piekeren, moeilijk slapen......

duur van de behandeling 60min.

Oorkaarsentherapie

Oorkaarsen therapie kan jou helpen bij migraine, verkoudheid, sinusitis, stress, oververmoeidheid, slapeloosheid..... Bij epilepsie, ziekte van miniere en acute oorontsteking of beschadigd trommelvlies wordt de behandeling afgeraden. duur van de behandeling 60min.

Antistresspakket

voetreflexmassage in combinatie met access bars. Dit pakket zal je de rust en ontspanning brengen die je nodig hebt. duur van de behandeling 90min.

Hoofd-nek-schoudermassage

Deze massage zorgt voor een relaxatie van de spieren ter hoogte van de nek en schouders. Het zal jouw pijnklachten alsook jouw stressniveau verminderen. duur van de behandeling 30min.

Voetreflexmassage

Op de voeten vind je reflexzones die overeenkomen met alle delen van je lichaam. Door deze zones te stimuleren/masseren zorg ik ervoor dat het lichaam zich ontspant. Het bevorderd de bloeddoorstroming en de afvoer van afvalstoffen. Doordat jouw lichaam zich ontspant zal je stressniveau dalen en het natuurlijk evenwicht tussen lichaam en geest zich herstellen. Ik kan dan wel geen ernstig zieke mensen genezen, maar door de voetreflexmassage kan ik er wel voor zorgen dat jouw angstgevoelens en pijnklachten ten gevolge van stress zich verminderen. duur van de behandeling 60min.

Ontspannende voetmassage

Een heerlijk ontspannende voetmassage, bevorderd de bloedsomloop en helpt je lichaam te ontspannen. duur van de behandeling 30min of 60min

Energetische voetmassage

Deze energetische massage van de voeten zorgt ervoor dat de energie in je lichaam terug vrij kan stromen en blokkades worden losgemaakt. Het geeft een zalige ontspanning en zorgt ervoor dat jij je beter in je vel voelt. duur van de behandeling 30min of 60min

 

Ontspannende handmassage

Een heerlijk ontspannende massage van de handen, bevorderd de bloedsomloop en helpt je lichaam te ontspannen. duur van de behandeling 30min.

Energetische handmassage

Deze energetische massage van de handen zorgt ervoor dat de energie in je lichaam terug vrij kan stromen en blokkades worden losgemaakt. Het geeft een zalige ontspanning en zorgt ervoor dat jij je beter in je vel voelt. duur van de behandeling 30min.

Gewone rug massage

Een heerlijk ontspannende rug massage , bevorderd de bloedsomloop en helpt je lichaam te ontspannen. duur van de behandeling 30min.

Energetische rug massage

Deze energetische massage van de rug zorgt ervoor dat de energie in je lichaam terug vrij kan stromen en blokkades worden losgemaakt. Het geeft een zalige ontspanning en zorgt ervoor dat jij je beter in je vel voelt. duur van de behandeling 30min.

Access bars

Access Bars is een energetisch proces dat meer rust en ontspanning zal brengen, zowel voor lichaam als geest. Access bars zijn 32 drukpunten op het hoofd die energiebanen vormen. Hierin liggen al jouw ideeën, emoties, gedachten en overtuigingen opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een bepaalde context in jou leven. Door deze punten, ook wel bars genoemd, zachtjes aan te raken en even aan te houden, zal er een ontlading ontstaan en zal je meer rust in je hoofd krijgen. Hulp bij adhd, ass,add..... de behandeling duurt 60min/45min/30min 

Andulatietherapie

Andulatie werd vanuit biofysische principes ontwikkeld in nauwe samenwerking met wetenschappers, artsen en universiteitsziekenhuizen en is medisch gecertificeerd volgens Europese richtlijnen. De therapie is voor pijnverlichting, lymfedrainage, (sport)recuperatie en ontspanning. Ze combineert mechanische vibraties en infra rood warmte om de essentiële  basisorganismen van het menselijk lichaam te stimuleren. De 5 basisprincipes: energieproductie in cellen, overlapping van pijnsignalen, betere bloedsomloop, activeren van ontspanningsmechanisme en stimuleren van lymfestroom.

Met andere woorden: pijnverlichting bij bv. reuma, fibromyalgie, lumbago, osteoporose, artrose....., anti stress, ontspanning, anti veroudering en opwarmen voor en na sporten. Niet geschikt voor mensen met epilepsie of zwangere vrouwen. duur van de behandeling 15min of 30 min.